5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΝΟΣΟ ALZHEIMER.

5 συμβουλές για να κρατήσετε  το μυαλό σας σε εγρήγορση και να προλάβετε τη νόσο Alzheimer.
1. Ελέγξτε την αρτηριακή σας πίεση.
 Μειώστε την ένταση που ασκείτε στον εγκέφαλο σας και ενισχύστε  την οξυγόνωση του. Κρατάτε την αρτηριακή σας πίεση  110 την συστολική και 70 την διαστολική.
2. Διαχείριση του άγχους.
Χρειαζόμαστε 12 λεπτά διαλογισμού καθημερινά.Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνετε πώς να διαχειρίζεστε το στρες.
3. Να έχετε το μυαλό σας σε εγρήγορση.
 Η συστηματική  άσκηση για 20 λεπτά  τρεις φορές την εβδομάδα αυξάνει το κέντρο της μνήμης του εγκέφαλου περισσότερο από 20% μέσα σε τρεις μήνες.
 Επίσης, λαμβάνοντας 900 mg DHA ωμέγα-3 λιπαρών οξέων την ημέρα ,βοηθά τους ανθρώπους σε μεγαλύτερη ηλικία  που έχουν πρώιμη δυσλειτουργία  εγκεφάλου, να βελτιώσουν την λειτουργία του εγκεφάλου τους και να λειτουργούν σαν να είναι 7 χρόνια νεότεροι.
4. Επίσκεψη στον οδοντίατρο και βούρτσισμα δοντιών.
 Οι ασθένειες των ούλων δυσχεραίνουν την  αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επομένως  η υγεία του στόματος βοηθά την λειτουργία του εγκεφάλου σας.
5. Πάρτε  βιταμίνη D3,  πιείτε καφέ και χρησιμοποιήστε  κουρκουμίνη. Λαμβάνοντας 1.000 IU D3 καθημερινά από τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα , βοηθούν στην ενίσχυση της λειτουργίας του εγκεφάλου.
Επίσης υπάρχουν καλά νέα για την κουρκουμίνη και τον καφέ, και τα 2 αυτά  συστατικά βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξικών που δυσχεραίνουν την λειτουργία του εγκεφάλου.

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *