ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

“Κάλλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν “

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Υπήρξα παχύσαρκη ως παιδί και έχω βιώσει προσωπικά το ρατσισμό και την απόρριψη στην πιο ευαίσθητη ηλικία, μιας και τα παιδιά είναι οι πιο ειλικρινείς μα συνάμα και οι πιο σκληροί κριτές. Με μεγάλη προσπάθεια, στερήσεις και χωρίς την απαραίτητη καθοδήγηση κατάφερα να χάσω τα περιττά κιλά αλλά αυτή η δύσκολη περίοδος της ζωής μου αποδείχθηκε καθοριστική εντέλει για τη μετέπειτα πορεία μου. Οι σπουδές μου στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών καθώς και οι μεταπτυχιακοί μου τίτλοι στην Ιατρικής της παχυσαρκίας (Paris VI) αλλά και της Αντιγήρανσης (Fellow and board certified) ,μου έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορέσω να κατανοήσω το πρόβλημα της παχυσαρκίας στην ορθή επιστημονική του βάση και να καταλάβω πως η λύση δεν περιορίζεται στην κλασσική αντιμετώπιση μιας απλής δίαιτας. Στο βιβλίο μου ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ! θα βρείτε τα πάντα για το μεταβολισμό, προγράμματα διατροφής κι έξυπνα tips για μια ισορροπημένη διατροφή!
Πλέον έχετε στα χέρια σας και το καινούργιο μου βιβλίο ΤΡΩΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ- Η ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ, όπου αναφέρεται ο πλούτος της Ελληνικής διατροφής και πως μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για την απώλεια βάρους και την πρόληψη χρονίων παθήσεων.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που το αγαπήσατε και το κάνετε το Best Seller της Χρονιάς!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ - ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥ DR. ΜΑΡΙΑΣ ΨΩΜΑ

Η ιατρός-βιοπαθολόγος Dr. Μαρία-Ψωμά αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην βιοπαθολογία-μικροβιολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Π.Γ.Ν.Α. “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ”.
Παράλληλα με την ειδικότητά της, εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Έδρα της Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών από όπου απέκτησε τη Διδακτορική Διατριβή με Άριστα.
Ακολούθως ειδικεύτηκε στην “Ιατρική και Χειρουργική της Παχυσαρκίας” στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου τού Παρισιού ( Paris VI ), από όπου και αποκτά το Μεταπτυχιακό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μοναδική Ευρωπαία ανάμεσα σε Γάλλους συναδέλφους που απέκτησε το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό.

" ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ "

Στο πρώτο της βιβλίο η Δρ. Μαρία Ψωμά , ιατρός βιοπαθολόγος ,απαντά σε όλα τα καίρια ερωτήματα , επισημαίνει τους κίνδυνους της κακής διατροφής , σας βοηθά να διαπιστώσετε για ποιους λόγους υποκύπτετε στις λιγούρες και τις διατροφικές παγίδες , σας προτρέπει να αλλάξετε τρόπο ζωής και διατροφική συμπεριφορά με εύκολα tips , συνταγές και προγράμματα σωστής και ισορροπημένης διατροφής , δείχνοντας σας το δρόμο για το αδυνάτισμα χωρίς «μαγικές» δίαιτες και χάπια . Ακολουθώντας το 80% των συμβουλών της , εκτός από την απώλεια κιλών , θα δείτε σημαντικές αλλαγές στο σώμα σας και θα αποκτήσετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας . Γιατί να παραμείνετε αδύνατοι δεν είναι θέμα γονιδίων είναι θέμα επιλογής !

" ΤΡΩΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ "

Αναζητάς έναν ωφέλιμο και υγιεινό τρόπο ζωής που θα σε αλλάξει και θα σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για αντιγήρανση, διατροφή, διαχείριση άγχους, αποτελεσματική απώλεια βάρους και όχι μόνο; Θέλεις να δεις το σώμα και τη διάθεσή σου να αλλάζουν και ταυτόχρονα να λάμπεις, όπως ποτέ πριν; Αναρωτιέσαι για τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές απώλειας βάρους, αλλά και τη σημασία της αγνής και θρεπτικής Ελληνικής διατροφής; Αντιλαμβάνεσαι, ότι διατροφή σημαίνει –πρώτα απ’ όλα- υγεία; Το βιβλίο της ∆ρ. Μαρίας Ψωμά «Τρώω Ελληνικά και Αδυνατίζω» σου προσφέρει όλες τις απαντήσεις: Μυστικά & tips διατροφής, Αντιγήρανση, Ελληνικές υπερτροφές, απίθανες συνταγές για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής. «Αν μάθουμε να τρώµε θρεπτικές τροφές, θα δούμε το σώμα µας να μεταμορφώνεται, θα χάνουμε κιλά, ενώ παράλληλα θα αυξηθεί η ενέργειά µας και το δέρμα µας θα λάμψει. Στόχος του βιβλίου δεν είναι η απώλεια βάρους, αλλά η Υγεία και η πρόληψη παθήσεων. Η απώλεια βάρους θα προκύψει αβίαστα µέσω της καθαρής διατροφής που θα υποδείξουμε μέσα σε αυτό».

" ΔΙΑΤΡΟΓΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ "

Δύο κορυφαίοι επιστήμονες, έκαστος στο τομέα του, ο γυναικολόγος Στέφανος Χάνδακάς και η ιατρός-βιοπαθολόγος Μαρία Ψωμά, μοιράζονται με τους αναγνώστες πολύτιμες συμβουλές σ ’έναν ευσύνοπτο και εικονογραφημένο οδηγό εγκυμοσύνης. Από το πρώτο υπερηχογράφημα ώς το τέλος της λοχείας, ένα ασφαλές και κατάλληλο πλάνο για να προετοιμάσει η κάθε έγκυος την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της

TESTIMONIALS

To πολυϊατρείο PSOMA MEDICAL WELLNESS.
συνεργάζεται με μια ομάδα ιατρών υψηλής κατάρτισης, με διεθνείς διακρίσεις και επιδόσεις, που έχουν εκπαιδευθεί τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.

  • Ιατρό Βιοπαθολόγο
  • Πλαστικό Χειρουργό
  • Παθολόγο