Για εμάς δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα

αλλά όλη η δική σας προσπάθεια !!!

ΜΑΡΤΥΡΙΑ Μ.Κ

Όταν πρωτοπήγα στο ιατρείο της κας Ψωμά πριν απο ενα χρόνο περίπου ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι για ακόμη μια φορά δεν θα τα καταφέρω να χάσω τα περιττά κιλά μου, όπως συνέβη όλα τα προηγούμενα χρόνια με τις πολλές προσπάθειες απώλειας βάρους που έκανα, με ειδικούς και μη. Τι να πω! Νιώθω τυχερή που γνώρισα την κα Ψωμά. Εξαίρετη επαγγελματίας, υπέροχος άνθρωπος. Με τις γνώσεις της και την εμπειρία της με βοήθησε όχι μόνο να χάσω το περιττό βάρος μου χωρίς καθόλου κούραση και νευρικότητα, συμπτώματα που συνόδευαν όλες τις προηγούμενες προσπάθειές μου, αλλά και να πιστέψω πάλι στον ευατό μου. Επίσης ευχαριστώ πολύ τόσο την κα Ψωμά όσο και τους συνεργάτες της που με την ευγένεια και την υπομονή τους με έκαναν να νιώσω άνετα σε όλη την διάρκεια αυτής της προσπαθειάς μου. Ευχαριστώ από καρδιάς και συνεχίζω μαζί τους για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε ότι πετύχαμε παρέα!

Όταν ήρθα στην κα Ψωμά, ήξερα πως θα με βοηθούσε να αδυνατίσω.  Αυτό που δεν φαντάστηκα  ήταν πως θα ξαναέβρισκα το κορίτσι που άφησα πίσω αρκετά χρόνια, για το μεγάλωμα των παιδιών μέσα σε μια απαιτητική καθημερινότητα.  Η ιατρός με βοήθησε να μάθω πρώτα από όλα να σέβομαι το σώμα μου. Μου εμφύσησε τη σιγουριά πως όλα τα αλλά θα έρθουν. Την ευχαριστώ από καρδιάς!

Για όσες γυναίκες θα το διαβάσουν θα καταλάβουν αυτό που θα πω τώρα:
«Ένοιωσα όμορφη».
Μαρία, αγαπημένη μου καινούργια φίλη, για μένα είσαι η νεράιδα του παραμυθιού. Μέσα από την καρδιά μου σε ευχαριστώ για όλα.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία. Η ζωή όμως κάποιες φορές μας κάνει να το ξεχνάμε και να εγκλωβιζόμαστε μέσα στις ανασφάλειές μας και να χάνουμε την ελπίδα ή το όνειρο. Πιστεύουμε ότι αυτά δεν είναι για εμάς, αλλά μόνο για τους άλλους. Δεν έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε και ξεχνάμε ότι έχουμε έναν εαυτό που μας χάρισε ο θεός και οφείλουμε πρώτα από όλα να τον αγαπάμε και να τον προσέχουμε. Η κα Ψωμά μου με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε ένα δρόμο που δεν ήξερα ότι υπήρχε. Η επίσκεψη στο ιατρείο της, κάθε φορά που πήγαινα ήταν σαν ένα μαγικό όνειρο που έκανε τα πάντα να φαίνονται εύκολα και απλά. Όλα μπορούσα να τα κάνω. Όλα μπορούσα να τα πετύχω. «Μόνο που αυτό δεν ήταν όνειρο, αλλά η πραγματικότητα». Χωρίς να καταλάβω πως πέρασαν μερικοί μήνες και έχω ήδη χάσει 42 κιλά. Και ακόμα συνεχίζω. Άλλαξε πραγματικά η ζωή μου και μπόρεσα να ασχοληθώ με πράγματα που αγαπούσα, αλλά δεν τολμούσα να τα κάνω. Με βοήθησε να δώσω στον εαυτό μου μια ευκαιρία, για μια καινούργια αρχή στη ζωή μου. Δεν κατάλαβα πραγματικά πως κατάφερε εκείνη να με ξεκλειδώσει και να με κάνει να πιστέψω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για μένα, αλλά όλα τώρα αρχίζουν και το ταξίδι είναι υπέροχο .
Για όσες γυναίκες θα το διαβάσουν θα καταλάβουν αυτό που θα πω τώρα:
«Ένοιωσα όμορφη».
Μαρία, αγαπημένη μου καινούργια φίλη, για μένα είσαι η νεράιδα του παραμυθιού. Μέσα από την καρδιά μου σε ευχαριστώ για όλα.

Όταν πρωτοπήγα στο ιατρείο της κας Ψωμά πριν απο ενα χρόνο περίπου ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι για ακόμη μια φορά δεν θα τα καταφέρω να χάσω τα περιττά κιλά μου, όπως συνέβη όλα τα προηγούμενα χρόνια με τις πολλές προσπάθειες απώλειας βάρους που έκανα, με ειδικούς και μη. Τι να πω!

Νιώθω τυχερή που γνώρισα την κα Ψωμά. Εξαίρετη επαγγελματίας, υπέροχος άνθρωπος. Με τις γνώσεις της και την εμπειρία της με βοήθησε όχι μόνο να χάσω το περιττό βάρος μου χωρίς καθόλου κούραση και νευρικότητα, συμπτώματα που συνόδευαν όλες τις προηγούμενες προσπάθειές μου, αλλά και να πιστέψω πάλι στον ευατό μου.

Επίσης ευχαριστώ πολύ τόσο την κα Ψωμά όσο και τους συνεργάτες της που με την ευγένεια και την υπομονή τους με έκαναν να νιώσω άνετα σε όλη την διάρκεια αυτής της προσπαθειάς μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς και συνεχίζω μαζί τους για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε ότι πετύχαμε παρέα!

Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όχι μόνο με “Α” κεφάλαιο, αλλα με όλα τα γράμματα..
Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με βλέμμα καθαρό…
Με επιμονή, υπομονή, μα πάνω από όλα με αστείρευτη δύναμη..
Δύναμη ψυχής, που στην προσφέρει απλόχερα, μέσα από την καρδιά της..
Όταν έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι κουράστηκες, πως βαρέθηκες ή ότι δεν αντέχεις άλλο και είσαι ένα βήμα πριν τα παρατήσεις όλα, εκείνη σου δίνει το χέρι και σου λέει ότι: “Είμαι δίπλα σου. Μαζί θα τα καταφέρουμε, μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μαζί θα περπατήσουμε αυτό το μονοπάτι.. Μην σε τρομάζει τίποτα, είμαι εδώ για σένα..”
Βλέπεις στο βλέμμα της ότι πιστεύει απόλυτα αυτό που λέει..
Έτσι παίρνεις λίγη από τη δύναμη της και μαζί της συνεχίζεις τον αγώνα..
Γιατί ο αγώνας δεν είναι μόνο δικός σου..
Είναι και δικός της..
Είναι ο δικός μας αγώνας..

Είσαι η καλύτερη ιατρός που έχω ακούσει ποτέ! Έχω κάτσει και έχω δει ότι βίντεο υπάρχει στο YouTube, έχω εφαρμόσει πίστα τις συμβουλές που δίνεις και πραγματικά δεν έχω λόγια για τα αποτελέσματα. Μου έχουν λυθεί πάρα πολλές απορίες ( πχ γιατί η διατροφολόγος μου μου δίνει φρούτο με ξηρούς καρπούς), από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σημαντικές. Πραγματικά θα προσπαθήσω όταν έρθω Αθήνα να έρθω να σε βρω. Στο λέω με κάθε ειλικρίνεια, είσαι πρότυπο για μένα! Να είσαι πάντα καλά!

Ένιωσα την ανάγκη να σου πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που με βοήθησες μέσα από τις συμβουλές σου στο YouTube να μάθω τόσα για την διατροφή! Είσαι απίστευτη Μαρία Ψωμά! Φαντάζομαι τι θαύματα μπορεί να κάνεις αν κάποιος σε επισκεφτεί!

Κ.Γ

Είμαι ευγνώμων που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο αυτή την χαρισματική γυναίκα που με βοήθησε τόσο πολύ!

πρώτη λιπομέτρηση 27/4/2011 86.5 κιλά 41% λίπος

τελευταία λιπομέτρηση 9/11/2011 70.6 κιλά 32% λίπος

Από καιρό σκεφτόμουν να κάνω κάτι με τα περιττά κιλά μου, όμως δεν έπαιρνα την απόφαση.

Ξαφνικά μια μέρα, έτσι όπως καθόμουν και έψαχνα βρήκα την κα Ψωμά και το αποφάσισα δίχως δεύτερη σκέψη. Πήρα τηλέφωνο και έκλεισα ραντεβού. Αυτό ήταν! Έκανα το πρώτο βήμα προτού καλά – καλά το καταλάβω. ‘’Ας πάς και βλέπουμε ‘’ είπα από μέσα μου.

Βρέθηκα στο γραφείο της και αμέσως με κέρδισε. Η παρουσία της, οι γνώσεις της και το σημαντικότερο ότι είχα απέναντι μου όχι μια διαιτολόγο αλλά μια γιατρό. Αφέθηκα στις οδηγίες της και ξεκίνησα της προσπάθεια μου.

Με το πέρασμα του καιρού τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται, με αυτό τον τρόπο έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω, δίχως καμία πίεση. Είμαι πολύ χαρούμενη που εκείνη την ημέρα έκλεισα το ραντεβού. Το ραντεβού το οποίο με άλλαξε εξωτερικά και περισσότερο εσωτερικά. Εύχομαι να διατηρήσω στο μέλλον το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκανα το διάστημα εκείνο.

Είμαι ευγνώμων που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο αυτή την χαρισματική γυναίκα που με βοήθησε τόσο πολύ! Μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ένοιωσα όμορφα εσωτερικά και κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να συμφιλιωθείς με το σώμα σου. Την ευχαριστώ για όλα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!

..αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Μαρία για τη βοήθεια που εξακολουθεί να μου προσφέρει…

Πριν 9 μήνες περίπου (Μάρτιος 2011) πραγματοποίησα την πρώτη γνωριμία με την Μαρία Ψωμά.

Φίλοι μου είχαν μιλήσει για τη Μαρία και την καταπληκτική δουλειά της με τους πελάτες της, αλλά αρχικά ήμουν αρκετά επιφυλακτική για το αποτέλεσμα που θα είχε στη δική μου περίπτωση, δεδομένου ότι είχα κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν και είχα εφαρμόσει πολλές δίαιτες, δυστυχώς όμως για μένα, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το Μάρτιο του 2011 βρισκόμουν στα πρόθυρα σωματικής αλλά και ψυχικής κατάρρευσης, ήμουν ένα ράκος και δεν είχα καμία διάθεση για ζωή, αφού, από το βάρος που είχα «φορτωθεί», δεν μπορούσα να κοιμηθώ φυσιολογικά, ακόμη και να περπατήσω, να ανέβω σκάλες, να σκύψω κλπ. Στα 51 μου έδειχνα εξωτερικά γυναίκα τουλάχιστον 65 χρονών. Κάθε μέρα έπρεπε να πάρω τουλάχιστον δύο φορές παυσίπονα, αφού πόναγε η μέση μου, οι κλειδώσεις μου κλπ.

Έπρεπε επειγόντως να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Όταν ξεκίνησα ήμουν 98 κιλά (ύψος 1.62μ) και σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές είμαι σχεδόν 30 κιλά ελαφρύτερη. Θυμάμαι την πρώτη μου επίσκεψη στο ιατρείο της Μαρίας, όταν μου είπε, μετά την αρχική εξέταση, την εξής φράση της, που δεν θα ξεχάσω ποτέ: “Μη στενοχωριέσαι για τίποτε. Όλα θα πάνε καλά. Στόχος μας είναι τα 65 κιλά περίπου και θα τα καταφέρεις. Στην αρχή θα πάμε “ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ”.

Μετά από λίγο καιρό, πράγματι έχανα βάρος με γρήγορο ρυθμό και το ηθικό μου αναπτερώθηκε, αφού διαπίστωνα ότι οι κόποι μου και η προσπάθεια μου, αυτή τη φορά, έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σήμερα είμαι στα 68 κιλά και βρίσκομαι στο στάδιο της σταθεροποίησης. Όλοι μου λένε ότι δεν είναι ανάγκη να χάσω άλλα κιλά. Νοιώθω υπέροχα, έχω μεγάλη ευεξία και αισθάνομαι ότι έχω “ξαναγεννηθεί”. Συνεχίζω με την βοήθεια της Μαρίας μέχρι να σταθεροποιηθώ.

Γράφοντας αυτές τις λίγες σειρές αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Μαρία για τη βοήθεια που εξακολουθεί να μου προσφέρει. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Με εκτίμηση

Πόπη