7 ΕΞΥΠΝΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν κιλά από αυτά που τρώνε πριν, μετά και μεταξύ των γευμάτων, από ότι αυτού που καταναλώνουν στο κυρίως γεύμα.

Αν είσαι ένας από αυτούς τα παρακάτω κόλπα θα σε βοηθήσουν.

1. Ποτέ μη τρως όρθια. Όταν είσαι όρθια, δεν είσαι συγκεντρωμένη με αποτέλεσμα να μην ελέγχεις τι τρως.

2. Μην τρως όταν μαγειρεύεις. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το να δοκιμάζουμε και να τρώμε το μισό ταψί.

3. Μην τρως όταν μιλάς στο τηλέφωνο. Πρώτα από όλα είναι αγενές. Επίσης σε οδηγεί στο ασυνείδητο τσιμπολόγημα.

4. Μην τρως με τα χέρια. Αν είναι «finger food’» είναι απειλή. Μείνετε μακριά από τρόφιμα που δεν χρειάζονται μαχαιροπήρουνα .

5. Αν είσαι δεξιόχειρας φάε με το αριστερό. Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά κόλπα όταν πας σε ένα πάρτι. Κράτησε το ποτό σου με το δεξί σου χέρι, με αποτέλεσμα όταν περάσει ο δίσκος με τους μεζέδες να το σκεφτείς. Θα εντυπωσιαστείς.

6. Μείνε μακριά από τη κουζίνα. Προσπάθησε να είσαι εκεί μόνο όταν μαγειρεύεις και στο κανονικό γεύμα. Μην χρησιμοποιείς τη κουζίνα για γραφείο, οπού θα τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς , θα τηλεφωνήσεις γιατί μάλλον θα τσιμπολογήσεις. Άφησε ένα μικρό φως αναμμένο. Έχει βρεθεί ότι η σκοτεινή κουζίνα προσελκύει για νυχτερινό τσιμπολόγημα.

7. Μείνε μακριά από το καλάθι με τα ψωμιά στο εστιατόριο. Στα εστιατόρια γνωρίζουν γιατί το φέρνουν στην αρχή. Ανοίγει την όρεξη. Ή γύρισε το πίσω και ζήτησε στικς καρότα ή άλλα λαχανικά ή δώσε το στους φίλους σου στην άλλη μεριά του τραπεζιού.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *