ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΒΑΡΟΣ; ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Για καλύτερη απώλεια βάρους, Αγαπήστε το σώμα σας πριν ξεκινήσετε διατροφή.

Μην περιμένετε μέχρι να γίνετε αρκετά λεπτή για να φορέσετε το  καινούργιο σας μαγιό και τότε να δείτε με  αγάπη το σώμα σας.

Εάν όλη την ώρα νιώθετε δυσαρέσκεια για το πώς είναι το σώμα σας μην το κάνετε πια.  Μαθαίνοντας να σας αρέσει το σώμα σας απομακρύνετε από  το μυαλό σας τις καταθλιπτικές σκέψεις. Επίσης όταν αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό αυτό, μειώνεται αυτομάτως η συναισθηματική υπερφαγία και σας βοηθά να χάσετε έως και 3 φορές περισσότερο  βάρος.

Για να το επιτύχετε και να αγαπήσετε το σώμα σας χρειάζεται ηρεμία και δουλειά . Αφιερώστε λίγο χρόνο γυμνοί μπροστά από έναν καθρέφτη, κοιτάζοντας το σώμα σας με αγάπη. Εκτιμήστε τα μέρη που σας αρέσουν και αυτά θα μπορέσουν να γίνουν η δύναμή σας, μπορεί να είναι οι καμπύλες σας, οι  φαρδιοί  ώμοι σας, τα  σγουρά μαλλιά σας, οι καλλίγραμμες γάμπες σας, ή το ύψος σας , ό,τι θεωρείτε εσείς ελκυστικό.
Στη συνέχεια, αντικαταστήστε κάθε σκέψη ,όπως να γίνετε ένα αδύνατο μοντέλο ,με υγιείς σκέψεις και  ρεαλιστικούς στόχους.

Στη συνέχεια, κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο. Εξασκήστε μια τεχνική χαλάρωσης πάρτε για  λίγα λεπτά βαθιές αναπνοές σε ένα ήσυχο μέρος και θα είστε μια χαρά.
Όποτε δημιουργείτε αρνητικές και αγχωτικές σκέψεις για το σώμα σας μπορείτε να ηρεμείτε χρησιμοποιώντας την τεχνική χαλάρωσης. Επίσης  δώστε στο σώμα σας μια διασκεδαστική δραστηριότητα, όπως  ένα μάθημα χορού, ένα μάθημα τένις ή μια μεγάλη  βόλτα στο αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο.

Μην ξεχνάτε ότι το σώμα «ακούει τις σκέψεις μας» και αντιδρά στις αρνητικές. Η εσωτερική ηρεμία αποτελεί τη βάση για την απώλεια βάρους!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *