ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - Psoma.gr
17825
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17825,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Νέες θεραπείες και μέθοδοι επιστρατεύονται συνεχώς στο παιχνίδι της νεότητας, προκειμένου να απαλύνουμε τις ρυτίδες, να βελτιώσουμε τη χαλάρωση και να καλύψουμε αποτελεσματικά τα σημάδια που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου.

Μια νέα μέθοδος αναζωογόνησης, ανόρθωσης και σύσφιξης του δέρματος, που δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, είναι η χρήση νημάτων κατευθυνόμενης κολλαγονογένεσης. Τα νήματα που εφαρμόζονται είτε σε περιοχές του σώματος είτε στο πρόσωπο, μη επεμβατική θεραπεία, έχουν χρησιμοποιηθεί σε αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Είναι απόλυτα ασφαλή και πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό και δεν προκαλούν αντιδράσεις.

Τα νήματα που εφαρμόζονται σε αυτή τη μη επεμβατική θεραπεία, της οποίας τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο ήπια από ένα face lift, χρησιμοποιούνται ήδη σε αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Τα νήματα είναι απόλυτα ασφαλή και πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό και δεν προκαλούν αντιδράσεις.

Πώς;

Με τη χρήση μίας λεπτής βελόνας, δημιουργείται ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων μέσα στο δέρμα κι έτσι επιτυγχάνεται υποστήριξη και ανόρθωση των ιστών.

Τα νήματα προκαλούν φλεγμονώδη αντίδραση, προσελκύοντας αιμοπετάλια και ουδετερόφιλα, τα οποία στη συνέχεια ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και τα μονοκύτταρα, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης, καθώς και την αγγειογένεση.

Κολλαγόνο παράγεται και με τον ερεθισμό του δέρματος από την εφαρμογή της βελόνας, που ενισχύει το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Η συνεδρία πραγματοποιείται στο χώρο του πολυϊατρείου μας και η διάρκειά της είναι από 30 ως 60 λεπτά, ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, αναίμακτη, χωρίς τομές, ουλές ή νοσηλεία.

Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του μετά το πέρας της θεραπείας, με μόνη σύσταση την αποφυγή της έντονης άσκησης τα πρώτα εικοσιτετράωρα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, ενώ η εικόνα του δέρματος μετά τη θεραπεία βελτιώνεται ως και τρεις μήνες μετά.

Category
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ