ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - Psoma.gr
17817
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17817,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Μεσοθεραπεία είναι εισαγωγή (ένεση) συγκεκριμένων ουσιών (π.χ. πολυβιταμίνες, υαλουρονικό, PRP) ενδοδερμικά, για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων του δέρματος.

Η Μεσοθεραπεία μπορεί να είναι ένα καλό όπλο, είτε για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρή ηλικία, ή την καταπολέμηση τους όταν έχουν ήδη εμφανιστεί σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Τα τελευταία χρόνια, η μεσοθεραπεία έχει γίνει πολύ δημοφιλής στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, όπου εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την ανανέωση του προσώπου, τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, τις ουλές, την αλωπεκία κλπ. Με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι άμεσα ορατά!

Μετά από 2-3 ημέρες αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα αποτελέσματα!

Το πρόσωπο φαίνεται πιο καθαρό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως 4-6 μήνες.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία, ή PRP * Στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή PRP οι θεραπευτικές ιδιότητες του αίματός μας 999 εκμεταλλεύονται για να τονώσουν τα κύτταρα του δέρματός μας μέσω της ενεργοποίησης φυσικών μηχανισμών αναγέννησης. * Το σύνθετο μίγμα πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια με την ποικιλία των αυτόλογων συστατικών που περιέχει, ενεργοποιεί τη φυσική αναγέννηση του δέρματος και τα αποτελέσματα είναι σωρευτικά και μακροπρόθεσμα.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP είναι αναμφισβήτητα μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία, εξαιρουμένων των παρενεργειών όπως οι αλλεργίες, οι αυτοάνοσες αντιδράσεις κλπ. Και φυσικά δίνει φυσικά αποτελέσματα. Αποτελέσματα εντυπωσιακά Το αποτέλεσμα της PRP έρχεται ακριβώς για να καλύψει αυτό το κενό. Η ενισχυμένη δράση για τον πολλαπλασιασμό της θεραπευτικής ικανότητας επιταχύνει τις επισκευές που γίνονται καθημερινά στην επιδερμίδα μας που επιστρέφει τη σταθερότητα και τη λάμψη που έχει χάσει.

Εφαρμόστε σε ένα κουρασμένο πρόσωπο με σημάδια γήρανσης, που έχει χάσει την ελαστικότητά του, αλλά και σε περιπτώσεις μετατραυματικής αποκατάστασης, μεταχειρουργικής ουλής και ουλών ακμής.

Μπορεί να απαιτηθεί επανειλημμένη θεραπεία 4-6 μήνες μετά την αρχική.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μεσοθεραπεία είναι εισαγωγή (ένεση) συγκεκριμένων ουσιών (π.χ. πολυβιταμίνες, υαλουρονικό, PRP) ενδοδερμικά, για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων του δέρματος.

Category
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ