ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΕΝΕΣΙΜΗ) - Psoma.gr
19059
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19059,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Μεσοθεραπεία είναι η εισαγωγή (έγχυση) συγκεκριμένων ουσιών (π.χ. πολυβιταμίνες, υαλουρονικό, PRP) ενδοδερμικά, για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να αποτελέσει ένα καλό όπλο, είτε για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες, είτε για την καταπολέμησή τους όταν αυτές έχουν ήδη εμφανιστεί σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Τα τελευταία χρόνια η μεσοθεραπεία έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, όπου και εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, για την ανανέωση του προσώπου, για τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, σε ουλές, αλωπεκίες κλπ με αξιόλογα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι άμεσα ορατά!

Μετά από 2-3 ημέρες αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα αποτελέσματα.

Το πρόσωπο φαίνεται πιο καθαρό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει έως και 4-6 μήνες.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία, ή PRP

* Στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή PRP αξιοποιούνται οι θεραπευτικές ιδιότητες του δικού μας αίματος για να διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος μας μέσω της ενεργοποίησης των φυσικών μηχανισμών αναγέννησης.

* Το πολυδύναμο μίγμα του πλάσματος πλούσιο σε αιμοπετάλια με την ποικιλία των αυτόλογων συστατικών που περιέχει ενεργοποιεί τη φυσική αναγέννηση του δέρματος ενώ τα αποτελέσματα είναι αθροιστικά και μακροπρόθεσμα.

Η αυτόλογος μεσοθεραπεία PRP αποτελεί αναμφισβήτητα απόλυτα ασφαλή θεραπεία, αποκλείοντας παρενέργειες όπως αλλεργίες, αυτοάνοσες αντιδράσεις κ.α ενώ χαρίζει φυσικά αποτελέσματα.

Eντυπωσιακά αποτελέσματα

Η δράση του PRP έρχεται ακριβώς να καλύψει αυτό το κενό. Η ενισχυμένη δράση του με τον πολλαπλασιασμό της επουλωτικής ικανότητας επιταχύνει τις επιδιορθώσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά στην επιδερμίδα μας επιστρέφοντας τη σφριγηλότητα και τη λάμψη που έχει χάσει. Εφαρμόζεται σε κουρασμένο πρόσωπο με σημάδια γήρανσης, που έχει χάσει την ελαστικότητα του καθώς επίσης και σε περιπτώσεις αποκατάστασης μετατραυματικών, μετεγχειρητικών ουλών αλλά και ουλών ακμής.

Επανάληψη της θεραπείας μπορεί να χρειασθεί 4-6 μήνες μετά την αρχική.

Category
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ