ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ: ΜΑΡΙΑ Κ. - Psoma.gr
18501
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18501,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Όλα άλλαξαν όταν με ανέλαβε η Κ. Ψωμά…

«Για πάρα πολλά χρόνια προσπαθούσα να αντιμετωπίσω το πρόβλημα του βάρους μου, στην αρχή ως υπέρβαρη και αργότερα ως παχύσαρκη. Απευθύνθηκα σε διάφορους διαιτολόγους, αλλά δεν έβρισκα λύση με τις στερητικές δίαιτες, αφού με πολύ κόπο έχανα λίγα κιλά και μετά με μεγάλη ευκολία τα ξανάπαιρνα στο διπλάσιο.

Και δεν ήταν μόνο το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά και της υγείας, με συμπτώματα που με οδηγούσαν στο μεταβολικό σύνδρομο.

Όλα άλλαξαν όταν με ανέλαβε η Κ.  Ψωμά. Χωρίς αίσθημα πείνας και στέρησης άρχισα να χάνω κιλά, το μόνιμο αίσθημα κούρασης και νωθρότητας αντικαταστάθηκε από ενέργεια και ζωντάνια και θετική αυτοεκτίμηση. Η Κ.  Ψωμά με βοήθησε με μια ισορροπημένη διατροφή που προσαρμόζεται στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του οργανισμού μου, μα πάνω απ’ όλα με την αλλαγή στη διατροφική μου συμπεριφορά και τρόπο ζωής.»

Category
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ