ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ: Σ. Ζ. - Psoma.gr
19230
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19230,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε δικαίωμα στην  ευτυχία. Η ζωή όμως κάποιες φορές μας κάνει να το ξεχνάμε και να εγκλωβιζόμαστε μέσα στις ανασφάλειές μας και να χάνουμε την ελπίδα ή το όνειρο. Πιστεύουμε ότι αυτά δεν είναι για εμάς, αλλά μόνο για τους άλλους. Δεν έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε και ξεχνάμε ότι έχουμε έναν εαυτό που μας χάρισε ο θεός και οφείλουμε πρώτα από όλα να τον αγαπάμε και να τον προσέχουμε. Η κα Ψωμά μου  με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε ένα δρόμο που δεν ήξερα ότι υπήρχε. Η επίσκεψη στο ιατρείο της, κάθε φορά που πήγαινα ήταν σαν ένα μαγικό όνειρο που έκανε τα πάντα να φαίνονται εύκολα και απλά. Όλα μπορούσα να τα κάνω. Όλα μπορούσα να τα πετύχω. «Μόνο που αυτό δεν ήταν όνειρο, αλλά η πραγματικότητα». Χωρίς να καταλάβω πως πέρασαν μερικοί μήνες και έχω ήδη χάσει 42 κιλά. Και ακόμα συνεχίζω. Άλλαξε πραγματικά η ζωή μου και μπόρεσα να ασχοληθώ με πράγματα που αγαπούσα, αλλά δεν τολμούσα να τα κάνω.  Με βοήθησε να δώσω  στον εαυτό μου μια ευκαιρία, για μια καινούργια αρχή στη ζωή μου.  Δεν κατάλαβα πραγματικά πως κατάφερε εκείνη να  με ξεκλειδώσει και να με κάνει να πιστέψω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για μένα, αλλά όλα τώρα αρχίζουν και το ταξίδι είναι υπέροχο .

Για όσες γυναίκες θα το διαβάσουν θα καταλάβουν αυτό που θα πω τώρα:

«Ένοιωσα όμορφη».

Μαρία, αγαπημένη μου καινούργια φίλη, για μένα είσαι η νεράιδα του παραμυθιού. Μέσα από την καρδιά μου σε ευχαριστώ για όλα.

Category
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ