ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ: ΡΑΦΑΗΛΟΣ - Psoma.gr
18497
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18497,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ένα μεγάλο!!!Τεράστιο!!!!! Ευχαριστώ…

Ένα μεγάλο!!!Τεράστιο!!!!! Ευχαριστώ στην Κ. Μαρία Ψωμά γιατί ένα χρόνο και κάτι πριν Σεπτέμβριο 2012 είχα φτάσει 160 κιλά.

Θέλοντας να χάσω τα περιττά μου κιλά, μια μέρα καθώς έβλεπα βιντεάκια στο internet σε σχέση με χάσιμο κιλών, στις προτάσεις μου εμφανίστηκε ένα βίντεο από με τους χρυσούς κανόνες κατά της παχυσαρκίας! Μπήκα στο πειρασμό να το δω! Βλέποντας το, με τις συμβουλές που έδινε η Κ. Μαρία Ψωμά. Ξεκίνησα να τους πραγματοποιώ.

Στο πρώτο διάστημα της εφαρμογής διαπίστωσα ότι δεν πείναγα και έχανα!Αυτό ήταν! Έχανα και χάνω κιλά σταδιακά και υγιεινά!!!Σε όλο αυτό το διάστημα παρακολουθώντας μέσω του site και στο Facebook της Κ. Μαρία Ψωμά έβλεπα τις ”χρυσές” συμβουλές και από αυτό αντλούσα δύναμη να συνεχίζω!!!Σήμερα Νοέμβριος 2013 έχω χάσει 45 κιλά και ζυγίζω 115 κιλά και φυσικά συνεχίζω αργά και  σταθερά!!!!!

Βλέπω τη ζωή με καινούργια μάτια!!!! Γεμάτος ενεργεία και ζωντάνια!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά που έμαθα μέσα από τις χρήσιμες συμβουλές της Κ. Μαρία Ψωμά!!!Μακάρι και άλλοι άνθρωποι με περιττά κιλά να ακολουθούσουν της συμβουλές της Κ. Μαρία Ψωμά γιατί μέσα από το δικό μου βίωμα κατάλαβα ότι αξίζει!ας μου επιτραπεί ο τίτλος ότι το όνομα Μαρία Ψωμά έχει γίνει συνώνυμο καταπολέμηση της παχυσαρκίας!!!Ευχαριστώ πολύ Μαρία!!!!!!!

Category
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ