ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ: ΠΟΠΗ - Psoma.gr
18503
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18503,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

..αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Μαρία για τη βοήθεια που εξακολουθεί να μου προσφέρει…

Πριν 9 μήνες περίπου (Μάρτιος 2011) πραγματοποίησα την πρώτη γνωριμία με την Μαρία Ψωμά.

Φίλοι μου είχαν μιλήσει για τη Μαρία και την καταπληκτική δουλειά της με τους πελάτες της, αλλά αρχικά ήμουν αρκετά επιφυλακτική για το αποτέλεσμα που θα είχε στη δική μου περίπτωση, δεδομένου ότι είχα κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν και είχα εφαρμόσει πολλές δίαιτες, δυστυχώς όμως για μένα, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το Μάρτιο του 2011 βρισκόμουν στα πρόθυρα σωματικής αλλά και ψυχικής κατάρρευσης, ήμουν ένα ράκος και δεν είχα καμία διάθεση για ζωή, αφού, από το βάρος που είχα «φορτωθεί», δεν μπορούσα να κοιμηθώ φυσιολογικά, ακόμη και να περπατήσω, να ανέβω σκάλες, να σκύψω κλπ. Στα 51 μου έδειχνα εξωτερικά γυναίκα τουλάχιστον 65 χρονών. Κάθε μέρα έπρεπε να πάρω τουλάχιστον δύο φορές παυσίπονα, αφού πόναγε η μέση μου, οι κλειδώσεις μου κλπ.

Έπρεπε επειγόντως να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Όταν ξεκίνησα ήμουν 98 κιλά (ύψος 1.62μ) και σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές είμαι σχεδόν 30 κιλά ελαφρύτερη. Θυμάμαι την πρώτη μου επίσκεψη στο ιατρείο της Μαρίας, όταν μου είπε, μετά την αρχική εξέταση, την εξής φράση της, που δεν θα ξεχάσω ποτέ: “Μη στενοχωριέσαι για τίποτε. Όλα θα πάνε καλά. Στόχος μας είναι τα 65 κιλά περίπου και θα τα καταφέρεις. Στην αρχή θα πάμε “ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ”.

Μετά από λίγο καιρό, πράγματι έχανα βάρος με γρήγορο ρυθμό και το ηθικό μου αναπτερώθηκε, αφού διαπίστωνα ότι οι κόποι μου και η προσπάθεια μου, αυτή τη φορά, έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σήμερα είμαι στα 68 κιλά και βρίσκομαι στο στάδιο της σταθεροποίησης. Όλοι μου λένε ότι δεν είναι ανάγκη να χάσω άλλα κιλά. Νοιώθω υπέροχα, έχω μεγάλη ευεξία και αισθάνομαι ότι έχω “ξαναγεννηθεί”. Συνεχίζω με την βοήθεια της Μαρίας μέχρι να σταθεροποιηθώ.

Γράφοντας αυτές τις λίγες σειρές αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Μαρία για τη βοήθεια που εξακολουθεί να μου προσφέρει. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Με εκτίμηση

Πόπη

Category
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ