ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ: ΜΑΡΙΑ - Psoma.gr
18502
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18502,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Είμαι ευγνώμων που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο αυτή την χαρισματική γυναίκα που με βοήθησε τόσο πολύ!

πρώτη λιπομέτρηση 27/4/2011 86.5 κιλά 41% λίπος

τελευταία λιπομέτρηση 9/11/2011 70.6 κιλά 32% λίπος

Από καιρό σκεφτόμουν να κάνω κάτι με τα περιττά κιλά μου, όμως δεν έπαιρνα την απόφαση.

Ξαφνικά μια μέρα, έτσι όπως καθόμουν και έψαχνα βρήκα την κα Ψωμά και το αποφάσισα δίχως δεύτερη σκέψη. Πήρα τηλέφωνο και έκλεισα ραντεβού. Αυτό ήταν! Έκανα το πρώτο βήμα προτού καλά – καλά το καταλάβω. ‘’Ας πάς και βλέπουμε ‘’ είπα από μέσα μου.

Βρέθηκα στο γραφείο της και αμέσως με κέρδισε. Η παρουσία της, οι γνώσεις της και το σημαντικότερο ότι είχα απέναντι μου όχι μια διαιτολόγο αλλά μια γιατρό. Αφέθηκα στις οδηγίες της και ξεκίνησα της προσπάθεια μου.

Με το πέρασμα του καιρού τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται, με αυτό τον τρόπο έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω, δίχως καμία πίεση. Είμαι πολύ χαρούμενη που εκείνη την ημέρα έκλεισα το ραντεβού. Το ραντεβού το οποίο με άλλαξε εξωτερικά και περισσότερο εσωτερικά. Εύχομαι να διατηρήσω στο μέλλον το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκανα το διάστημα εκείνο.

Είμαι ευγνώμων που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο αυτή την χαρισματική γυναίκα που με βοήθησε τόσο πολύ! Μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ένοιωσα όμορφα εσωτερικά και κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να συμφιλιωθείς με το σώμα σου. Την ευχαριστώ για όλα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!

Category
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ