ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - Psoma.gr
64
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-64,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Η ενυδάτωση προσώπου με καλλυντικά προϊόντα είναι ιδανική όταν έπεται ενός καθαρισμού, γιατί τότε οι πόροι μας είναι ανοιχτοί και έτοιμοι να δεχθούν ό,τι θρεπτικό συστατικό θελήσουμε να εισάγουμε. Ένα σωστά ενυδατωμένο και προσεγμένο δέρμα αποτελεί και εξαιρετική πρόληψη στη φθορά του χρόνου. Με μια ενυδάτωση επιτυγχάνουμε:

  1. Επαναφορά της υγρασίας του προσώπου
  2. Λάμψη και τόνωση της επιδερμίδας
  3. Ξεκούραση και χαλάρωση κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Συχνές Q+A

  • Σε ποιους απευθύνεται; Η ενυδάτωση προσώπου απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Ενυδατώσεις μπορούμε να ξεκινήσουμε από την ηλικία των 20 ετών και έπειτα.
  • Πότε είναι η καταλληλότερη περίοδος να κάνω; Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για να κάνουμε μια θεραπεία ενυδάτωσης. Ιδανικά είναι να τη συνδυάσουμε μετά από καθαρισμό, πρίν ή/και μετά το καλοκαίρι και πριν από συγκεκριμένα event (γάμος, βάφτιση κ.λ.π).
  • Θα πονέσω; Κάθε άλλο, η ενυδάτωση προσώπου προσφέρει απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση.
  • Πόσο διαρκεί; Η διάρκεια της ενυδάτωσης είναι 90 λεπτά.
  • Μπορώ να βαφτώ μετα; Φυσικά, μετά την ενυδάτωση μπορείτε να βαφτείτε κανονικά.
  • Τί πρέπει να προσέχω μετά; Μετά την ενυδάτωση δεν υπάρχει κάτι να προσέξετε, επιστρέφετε στις δραστηριότητές σας κανονικά.
  • Πόσο συχνά πρέπει να κάνω; Η συχνότητα των ενυδατώσεων όπως και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτώνται από τις ανάγκες του κάθε δέρματος.
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ A ΚΑΙ C

Η περιποίηση του δέρματος με βιταμίνες Α & C διαφυλάσσει την επιδερμίδα, αλλά ταυτόχρονα να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το δέρμα μετά από 4 μόλις ημέρες που είναι λίγο ερεθισμένο (οίδημα και ερύθημα) αρχίζει να αλλάζει όψη και να φαίνεται εμφανώς νεότερο και πιο υγιές.

Category
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ