ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - Psoma.gr
19027
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19027,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Η αναζωογόνηση προσώπου επιτυγχάνεται με την εφαρμογή της Endermolift. Είναι μια αποκλειστική τεχνική αντιγήρανσης η οποία διεγείρει μηχανικά το δέρμα προκειμένου αυτό να παράξει κολλαγόνο και ελαστίνη. Είναι μια θεραπεία που απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν κάτι απολύτως φυσικό, χωρίς ακτονοβολία, χωρίς ενέσιμα. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι:

 1. Αναζωογόνηση κουρασμένης και θολής όψης προσώπου
 2. Μείωση λεπτών γραμμών
 3. Εξάλειψη μαύρων κύκλων
 4. Σύσφιγξη δέρματος
 5. Βελτίωση περιγράμματος
 6. Μείωση διπλοσάγονου
 7. Τόνωση και σφριγηλότητα λαιμού

Συχνές Q+A

 • Σε ποιους απευθύνεται; Η θεραπεία αυτή απευθύνεται σε άτομα που θέλουν κάτι 100% φυσικό, χωρίς ακτινοβολίες ή ενέσιμα προϊόντα. Μπορούν να το κάνουν όλοι από 25 ετών και άνω.
 • Πότε είναι η καταλληλότερη περίοδος να κάνω; Δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός, είναι μια θεραπεία που μπορεί να πραγματοποιείται όλο το χρόνο. Μάλιστα επιδή τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία αποτελεί ιδανική λύση για κάποιον που χρειάζεται κάτι άμεσα για κάποια υποχρέωση ή event (γάμο, βάφτιση κ.λ.π)
 • Θα πονέσω; Δεν πονάει καθόλου, μάλιστα θα χαλαρώσετε τόσο που ενδεχομένως να κοιμηθείτε.
 • Πόσο διαρκεί; Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 60 λεπτά.
 • Μετά θα είμαι ερεθισμένη/πρησμένη; Δεν υπάρχει κανένας απολύτως ερεθισμός μετά τη συνεδρία με LPG.
 • Μπορώ να βαφτώ μετά; Φυσικά μπορείτε να βαφτείτε μετά τη συνεδρία του LPG. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.
 • Τί πρέπει να προσέχω μετά; Δεν έχετε κανέναν περιορισμό μετά τη θεραπεία. Ακολουθείτε το πρόγραμμά σας κανονικά.
 • Πόσες θα χρειαστεί να κάνω; 10 είναι οι απαιτούμενες συνεδρίες με συχνότητα 1-2 φορές/βδομάδα ανείναι η κύρια θεραπεία σας, αν λειτουργήσει συμπληρωματικά στα πλαίσια άλλου πρωτοκόλλου αλλάζει ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών.
 • Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες; Φυσικά, το LPG είναι ένα μηχάνημα που μπορεί να συνδυαστεί με ενυδατώσεις, μεσοθεραπεία και RF. Επίσης μπορεί να εφαρμοσθεί ενδιάμεσα από θεραπείες όπως lifting, botox, fillers ή νήματα για να συντηρήσετε περισσότερο το αποτέλεσμα.
Category
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ