ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ - Psoma.gr
16937
page-template-default,page,page-id-16937,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ

Ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών αντιγήρανσης που περιλαμβάνει:

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

7 διαφορετικές υπηρεσίες αντιγήρανσης για το πρόσωπο!

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

5 εναλλακτικές υπηρεσίες αντιγήρανσης για το σώμα!

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ - DETOX

Οι ελεύθερες ρίζες έχουν σίγουρα χαμηλή δημοτικότητα και όλοι ξέρουν ότι είναι κάτι κακό. Τι είναι όμως στ’ αλήθεια;

Αυτά τα μόρια «πειρατές» του οργανισμού, που παράγονται από κάθε κύτταρο μέσα στο σώμα μας, κατά δεκάδες χιλιάδες κάθε μέρα επιτίθενται σε οποιοδήποτε συστατικό των κυττάρων βρίσκεται κοντά τους.

Πρωτεΐνες, DNA, η ευαίσθητη μεμβράνη που περιβάλλει τα κύτταρα δέχονται συνεχή επίθεση από τις ελεύθερες ρίζες.

Kατηγορούνται για τα περισσότερα σύχρονα δεινά της υγείας του ανθρώπου, όπως το γήρας, ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η νόσος Alzheimer κ.ά. Χρησιμοποιούνται κατά κόρον αρνητικά σε διαφημιστικές εκστρατείες διαφόρων προϊόντων, αλλά ο μηχανισμός δράσης τους δεν γίνεται κατανοητός.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για το τίμημα που πληρώνουμε ζώντας σε ένα περιβάλλον με οξυγόνο. Είναι το αποτέλεσμα της αντίδρασης του οξυγόνου με διάφορα μόρια του σώματός μας.

Πολλές δραστηριότητες στο σύγχρονο περιβάλλον όπως η ρύπανση, το κάπνισμα, η ακτινοβολία, τα αεροπορικά ταξίδια, η παχυσαρκία, οι τοξικές τροφές αυξάνουν την παραγωγή των ελευθέρων ριζών και την πιθανότητα πρόκλησης βλαβών στο σώμα μας.

Η βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες είναι μια διαδικασία οξείδωσης, ανάλογη της οξείδωσης του σιδήρου (σκουριά) μετά από την επαφή του με οξυγόνο.

Οι ελεύθερες ρίζες βέβαια είναι απαραίτητες σε πάρα πολλές μεταβολικές διαδικασίες που πραγματοποιούνται μέσα στο σώμα. Χρησιμεύουν στο ανοσοποιητικό σύστημα για να σκοτώνει μικρόβια, χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να διαλύσουμε και να απορροφήσουμε τις τροφές, όπως επίσης δεν θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τους μυς μας ή να κάνουμε κάποια κίνηση.

Οι ελεύθερες ρίζες ελέγχονται με εξαιρετική ακρίβεια μέσα στο κύτταρο και το σώμα έχει μηχανισμούς για να εμποδίζει τη βλάβη που μπορούν να προκαλέσουν.

Καθώς όμως γερνάμε και παράλληλα αλλοιώνουμε ολοένα και περισσότερο το περιβάλλον και τη διατροφή μας η δυνατότητα του οργανισμού να τις ελέγξει μειώνεται, οι ελεύθερες ρίζες ξεφεύγουν από τον έλεγχο και αρχίζουν να “κομματιάζουν” τα κύτταρα.

Ο Λέστερ Πάρκερ, βιοχημικός στο πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϋ στην Καλιφόρνια, ο οποίος μελετάει τις ελεύθερες ρίζες από την δεκαετία του ’70 λέει ότι «Μέσα από τις αντιδράσεις που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες μέσα στο σώμα μας, είναι σαν να δεχόμαστε μια σταθερά χαμηλή δόση ακτινοβολίας, συνεχώς. Μας διαβρώνουν!»

Το επίπεδο των ελεύθερων ριζών και ο βαθμός βλάβης, όπως είναι φυσιολογικό, διαφέρει από άτομο σε άτομο. Τώρα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να μετρήσουμε με εξετάσεις μοριακής βιολογίας το βαθμό του οξειδωτικού στρες (Ανάλυση Οξειδωτικού Στρες). Τη βλάβη δηλαδή που έχει προκύψει από τις ελεύθερες ρίζες, και να εξετάσουμε την ανταπόκριση ή την αδυναμία του οργανισμού να τις διαχειριστεί.

Μια διατροφή που θα περιέχει όσο το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένες τροφές, άφθονα φρέσκα λαχανικά βοηθάει σε μεγάλο βαθμό.

Ενδεικτικά τροφές με υψηλό αντιοξειδωτικό δείκτη είναι οι εξής:

 • Δαμάσκηνα
 • Μπρόκολα
 • Σταφίδες
 • Σπανάκι
 • Βατόμουρα
 • Λαχανάκια Βρυξελλών
 • Φράουλες
 • Πιπεριές
 • Πορτοκάλια
 • Κρεμμύδια
 • Κόκκινα σταφύλια

Σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητη η κάλυψη των ελλείψεων που παρουσιάζονται με τη χορήγηση βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και αμινοξέων στοχευμένα και υπό ιατρική παρακολούθηση μετά από σχετικές εξετάσεις (Ανάλυση Οξειδωτικού Στρες).

Καθώς οι γνώσεις μας για τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού σε μοριακό επίπεδο αυξάνουν, οι ενδείξεις για όλο και πιο φυσική προσέγγιση μέσα από την διατροφή και τον τρόπο ζωής πληθαίνουν.

Προβλήματα που προκύπτουν από έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής μπορούν να διορθωθούν ουσιαστικά μόνο μέσα από την αλλαγή αυτού του τρόπου ζωής.

Ξεκινήστε βαθμιδωτά και εισάγεται πιο φυσικές επιλογές στη ζωή σας!

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα!

TEST DNA

Έλεγχος 30 γονιδίων και μεταλλάξεων τους, που σχετίζονται με τους εξής βασικούς τομείς υγείας:

 1. Υγεία της καρδιάς: χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, αντίσταση ινσουλίνης, υπέρταση, στεφανιαία νόσος
 2. Αποτοξίνωση: διάφορες νεοπλασίες όπως του παχέος εντέρου, των πνευμόνων, άσθμα, μεταβολισμός, παχυσαρκία
 3. Χρήση των βιταμινών Β: καρδιαγγειακές παθήσεις που οφείλονται στην αύξηση της ομοκυστείνης, θρομβώσεις, εγκεφαλικά, δερματολογικές παθήσεις, νευρολογικές παθήσεις, Alzheimer
 4. Υγεία των οστών: οστεοπόρωση, κατάγματα, οστεοαρθρίτιδα, κακοήθειες
 5. Αντιοξειδωτική λειτουργία: διάφορες μορφές νεοπλασιών, ιδιαίτερα του μαστού, άσθμα, νευρολογικές παθήσεις, καρδιαγγειακές παθήσεις, εκφυλιστικές παθήσεις των οφθαλμών, καταρράκτης, παχυσαρκία
 6. Αντίσταση ινσουλίνης: παχυσαρκία, καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτης
 7. Φλεγμονή: αρθρίτιδες, αυτοάνοσα νοσήματα, δερματολογικές παθήσεις, νόσος Crohn, καρδιαγγειακές παθήσεις

Το πακέτο των αποτελεσμάτων περιλαμβάνει μια πλήρη προσωπική αναφορά , με οδηγίες που σας υποδεικνύουν την εξειδικευμένη προσωπική σας διατροφή, καθώς και άλλες σημαντικές επισημάνσεις σχετικά με τις προσωπικές σας συνήθειες.