ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - Psoma.gr
16088
page-template-default,page,page-id-16088,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ειρήνη Κοντοπούλου είναι Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης – Αθλητίατρος – Υγειϊνολόγος πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Γ.Π.Ν ”Ασκληπιείο” Βούλας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Βελονισμό και στον τομέα της Δημόσιας Υγείας από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Μετεκπαιδεύτηκε στο βελονισμό στο τμήμα παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής του Πανεπιστημίου του Πεκίνου και στη Σχολή Βελονισμού Acu Science.

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχίο Επιστημών Υγείας,Τμήμα Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  • Κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα  της «ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ» από την Εθνική Σχολή δημόσιας υγείας ΕΣΔΥ
  • Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον ιατρικό βελονισμό από την σχολή  Acu Science
  • Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον ωτοβελονισμό από την International School of Auricular Acupuncture Roma, Italy μέλους της G.S.A.T.N και της I.G.M.A.R.T.
  • Εξειδίκευση στον αισθητικό βελονισμό
  • Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στη Δημόσια Υγεία και στο Βελονισμό ενώ έχει μετεκπαιδευτεί στο βελονισμό στο πανεπιστήμιο Κινέζικης Ιατρικής του Πεκίνου, στο HSS του πανεπιστημίου Cornell της Νέας Υόρκης στους τομείς της ηλεκτρομυογραφίας και των αυτόλογων αυξητικών παραγόντων (PRP) και στο πανεπιστήμιο της Μασσαλίας στο gate analysis. Είναι board certified στη φυσιατρική ενώ έχει πιστοποιηθεί στον ωτοβελονισμό από την ICMART, τη FISA και το Αμερικανικό συμβούλιο του ινστιτούτου ωτοβελονισμού.
  • Είναι μέλος του ΙΣΑ, της ΕΕΦΙΑΠ, της Αθλητιατρικής Εταιρίας Ελλάδος, της Ελληνικής ιατρικής εταιρίας βελονισμού, της ICMART, της FISA και της IADMS ενώ πρόσφατα στα πλαίσια της κατάρτισής στις εναλλακτικές θεραπείες, ολοκλήρωσε κύκλο εκπαίδευσης και έλαβε ανάλογες πιστοποιήσεις στην ομοιοπαθητική, στην εφαρμοσμένη κινησιολογία και στα ανθοϊάματα Bach.
  • Υπήρξε στο παρελθόν μέλος της Εθνικής ομάδας του ensemble της Ρυθμικής Γυμναστικής με πολλές παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.