ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - Psoma.gr
Περιοχές εκτός Αττικής και εκτός Ελλάδος,Skype,πρόγραμμα διατροφής σας από την ομάδα των ιατρών
Ασθενείς εκτός αττικής,Skype,πρόγραμμα διατροφής
16180
page-template-default,page,page-id-16180,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 
ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαθέτοντας ήδη ένα μεγάλο αριθμό περιστατικών απο περιοχές εκτός Αττικής και εκτός Ελλάδος, μπορούμε πλέον με την ίδια αξιοπιστία και εγκυρότητα να παρέχουμε λύσεις και στον ασθενή που δε μένει στην Αθήνα.

Γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα διατροφής σας, οι χρονικές απαιτήσεις διαμονής σας, πρέπει να είναι προκαθορισμένης διάρκειας και να μην υπάρχουν αποκλίσεις. Για το λόγο αυτό, ανάλογα με το είδος του περιστατικού σας παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα πραγματοποίησης της όποιας συνεδρίας από τον ίδιο σας το χώρο με τη χρήση των μέσω τεχνολογίας π.χ. Skype.

Τα βήματα είναι απλά:

  • Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο [+30] 210 6801 085 / 6.
  • Μας αποστέλλετε λεπτομερή στοιχεία (π.χ. βάρος, ύψος) του περιστατικού σας καθώς και μια περιγραφή των προσδοκιών σας (π.χ. επιδιωκόμενη απώλεια κιλών).
  • Στη συνέχεια, η ομάδα των ιατρών μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας (τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά) προκειμένου να σας εξηγήσουν ακριβώς τη θεραπεία που θα πρέπει να εφαρμοσθεί, το απαιτούμενο χρονικό διάστημα θεραπείας, κόστος, κ.α.